福岡市、西中洲で押し寿司のテイクアウト・持ち帰り。手土産・お土産にもおすすめ
今夜の食事の席は良いものだったと、
楽しかった思い出に浸りながら
ご堪能いただきたい西中洲「焼鳥 輝久」の土産。
ご自宅で再度輝久の味に触れた時、
当店で過ごした時間は愈々完結いたします。
Putting the final touch on a wonderful time with the afterglow
Souvenirs from Yakitori Kiku in Nishinakasu, Fukuoka Prefecture, are for you to enjoy as you soak up the memories of the fun you had.Put the final touch on the time you spend with us by enjoying Kiku's cuisine for a second time in your own home.
Bringing deliciousness home with you
※価格は全て税込みです。
- 押し寿司Oshisushi
- 3,300円
お食事の最後にお渡しする手土産は、ご予約時にあわせてお買い求めいただいております。
土産を代表する鶏の押し寿司には、塩と砂糖で脱水し、酢で締めた高坂鶏を使用。
ぎゅっと詰まった鶏の旨味を優しく包み込む白板昆布が特徴的です。
丁寧な仕事により、押し寿司ならではの美味しさへと昇華させます。
You can purchase souvenirs that will be presented to you at the end of your meal when you make your reservation.The souvenir we recommend most, oshizushi, is made from Takasaka chicken which has been dehydrated with salt and sugar to condense its umami. We hope you will enjoy the taste of our carefully prepared oshizushi.
Bringing the Kiku experience home with you
- ソースSauce
- 3,000円
コースの中で出合うナゲットソース。きっと、輝久での時間を思い起こさせる味になると思います。
そしてご自宅で余韻に浸る時間を含め、当店の魅力と感じてくだされば幸いです。
ソースとしてはもちろん、ハヤシライスなどの隠し味としても深みを引き出すいい役割を果たします。
This nugget sauce will remind you of the course's emphasis on surprise and fun. We recommend using it not only as a sauce for nuggets, but also as a condiment for dishes such as hayashi rice.
Please inform us whether you would like a souvenir
when placing your reservation
ご予約の際にお土産の有無をお伝えいただき、
WEB専用サイトでの事前購入をお願いいたします。
Please let us know if you would like a souvenir when placing your reservation,
and complete your purchase in advance of your visit on our dedicated website.
What we would like you to feel
まずは、ここまでお読みくださりありがとうございます。
普段お店ではほとんど話すことのない輝久の背景を、
あえてホームページで語ってみましたが、いかがでしたでしょうか。
ホームページのリニューアルを機に考えたのは、
普段いらしてくださるお客様に楽しんでもらえる内容にしたいということ。
ですから、本来であれば誰が見てもわかりやすい
ホームページが必要とされると理解はしつつ、
あえてそうでない作りにいたしました。
First of all, thank you for reading this far.
We tried to use our website to convey the care and attention that we lavish on our food that is not easy to talk about in the restaurant; how was it?We always want our customers to simply enjoy their meal, so we generally don't explain the ideas behind our dishes to them.If you ever think, "What was the secret of that delicious taste?", we hope that you will visit this website.
お店で過ごす時間は、
ただ楽しくお食事を堪能してもらえるようにと
常々考えているため、
料理についての説明は基本いたしません。
“輝久の本質ってなんだろう”と頭をよぎった時にこそ、
このホームページをご覧いただければ幸いです。
Final words
お店とは違う輝久の魅力に、惹かれた方もいらっしゃるかもしれません。
まだまだその背景が気になる方は「日々の便り」より、店主の独り言にお付き合いください。
気まぐれに更新してまいります。
Some of you may have been attracted by Kiku's other charms, different from those of the restaurant.
If you are curious about Kiku's background, feel free to read the owner's monologue in the "Daily News" section.